Keukens op maat 

U heeft uw droomkeuken gevonden. Maar die past nét niet in uw ruimte. Of u kunt juist de keuken die u zoekt niet vinden. In beide gevallen helpen wij u met een ontwerp op maat.

  • Complete keuken of onderdelen
  • Betaalbare tarieven
  • Van advies tot uitvoering
  • 3D-ontwerp compleet keukenplan

 

Van complete keuken tot de kleinste onderdelen

Bent u op zoek naar een moderne keuken, een keuken met een kookeiland of een landelijke keuken, TSM wonen is de juiste partner voor al uw wensen. Misschien wilt u alleen nieuwe frontjes op uw keukenkastjes. Of een nieuw werkblad, die bij een groothandel niet op maat te krijgen is.
Wij kunnen uw complete keuken tot in de kleinste details op maat ontwerpen en maken.

 

Van advies tot uitvoering

Weet u al precies wat u wilt? Of bent u eerst op zoek naar advies? Hoe vaag of concreet uw idee ook is: samen komen we tot het perfecte plaatje.
Als we het eens zijn over het ontwerp, moet het natuurlijk nog uitgevoerd worden. Ook dat kunnen wij allemaal voor u regelen: van de productie tot de plaatsing.
Wij werken samen met een vast team van professionele vakmensen.
Hoe dan ook: ons werk zit er pas op, wanneer u tevreden bent over wat wij geleverd hebben.

Wat kost een keuken op maat?

Misschien denkt u dat een maatwerkkeuken duurder is dan een ‘standaardkeuken’ bij een keukenzaak. Wij bewijzen u graag dat dat niet zo hoeft te zijn, bovendien zijn in de keukenzaak aanpassingen vaak niet mogelijk. Bij een ontwerp op maat is uiteraard heel veel mogelijk en onze prijs is transparant en zonder verrassingen achteraf.

 

Vertel ons uw keukenwens

Het begint met een idee. Wij branden van nieuwsgierigheid om dat van u te horen.